Onderscheidend in projectmatig werken, door empathisch met cursisten te werken met lessen die beklijven.

Missie

In een wereld vol trainers, coaches en opleidingen gaan wij net een stap verder. Wij zijn ervan overtuigd dat projectmatig werken de werkvorm van de toekomst is en dat kenmerkt ons. Academias is de meest onderscheidende en herkenbare ontwikkelaar van creatieve en verfrissende opleidingen en trainingen.


Zowel op het gebied van projectmatig werken en projectmanagement, als op verandermanagement en PMO .


We zijn ervan overtuigd dat groeien en ontwikkelen in dit vakgebied bij uitstek gebeurt door opleiding en training met medecursisten. Je kunt dan van elkaars ervaringen, best practices en lessons learned leren.


Die ervaring wordt alleen opgedaan in een uitdagende, motiverende omgeving.Respect voor elkaar en een veilige leeromgeving verleiden deelnemers ertoe openhartig te delen en leren van en met elkaar. Wij ontwikkelen en bieden u deze omgeving.

Visie

We zijn ervan overtuigd dat enthousiaste en gemotiveerde cursisten zelf verantwoordelijk zijn voor hun leertraject. Wij helpen ze daarbij en maken het traject onderweg zo leuk en onderscheidend mogelijk.

De wereld van morgen bestaat uit een samenleving van individuen die de individuele waarden en verwachtingen hoog in het vaandel heeft staan. Die individuen maken wij tot geïnspireerde cursisten die van elkaars ervaringen leren.


Onze geslaagde opleidingen vallen op door de combinatie van:


  • Vakkennis
  • Enthousiasme van de docenten
  • De aantrekkelijkheid van de opleidingen
  • Ons inlevingsvermogen in de achtergronden en unieke leerdoelen van de cursisten.